Hae kerhonohjaajaksi


Haku syksyn 2021-talven 2022 kerhojen ohjaajaksi on nyt auki! 


Kerhonohjaajina toimivat kerhonohjaajakoulutuksen käyneet  yli 14 vuotiaat nuoret, jotka ovat 4H:n jäseniä. Koulutamme nuoria pääsääntöisesti syksyisin ennen uuden kerhovuoden alkua. Kerhonohjaajan tärkein tehtävä on ohjata kerhoa tavoitteellisesti "Tekemällä oppii parhaiten" -ajatuksen mukaisesti. Ja jos kyseessä on 4H-teemakerho, myös teema-aineistoa hyödyntäen. Muita tehtäviä ovat kerhokertojen suunnittelu, kerhon markkinoinnissa avustaminen, ohjaajien yhteisiin tapaamisiin osallistuminen ja toiminnasta raportointi yhdistyksellemme sovitusti. Ohjaajalla on suuri vapaus oman laisen toiminnan toteuttamiseen sekä mahdollisuus kehittää 4H-kerhotoimintaa ja kasvaa harrastuksessa. Kyseessä on harrastus, ei varsinainen työsuhde, mutta ohjaamisesta maksetaan palkkio.


Jos olet kiinnostunut tulemaan ohjaamaan kerhoja/leirejä, niin ota yhteyttä yhdistykseemme ja ilmaise halukkuutesi meille, niin osaamme tarvittaessa ottaa sinut mukaan toimintaamme. Myös kesällä tarvitsemme joukkoomme näppäriä kesäkerho- ja leiriohjaajia. 


Tehtävää koskevat toivomuksesi

Esimerkiksi alta löytyvänlaisia kerhoja voi alkaa nyt syksyllä. Kolmea ensimmäistä teemaa tullaan painottamaan. 

Valitse kaikki sinua kiinnostavat ideat tai kerro oma ideasi. *
Käytössäni on.. *
Toivoisin voivani ohjata *

Koulutukseni ja kokemukseni

Olen käynyt

Millaista kokemusta sinulla on 6-12-vuotiaiden lasten kanssa toimimisesta tai miksi lasten kanssa tekeminen kiinnostaa sinua?

Lisätiedot

Kaikki 4H-kerhonohjaajat ovat 4H:n jäseniä. Jäsenmaksu on 35€/ vuosi. Perhejäsenmaksulla (70 €) voivat jäseneksi liittyä kaikki samaan ruokakuntaan kuuluvat aikuiset ja nuoret kuudesta ikävuodesta lähtien. 

Oletko jo jäsen tai halukas liittymään jäseneksi? *