Raportointiohje


Kerhon toiminnasta raportoiminen kuuluu kerhonohjaajan tehtäviin. Syyskauden ja kevätkauden päätteeksi yhdistykseen toimitettava raportti on tärkeää palauttaa oikein ja huolellisesti tehtynä. Raportin perusteella maksetaan kerhonohjaajan palkka, välitetään tietoa 4H-liittoon sekä tahoille, jotka rahoittavat 4H-kerhotoimintaa ja seurataan ovatko kaikki kerho-osallistujat maksaneet kerhossa käymisestään. Mikäli raportointi on puutteellisesti täytetty tarkoittaa se ylimääräistä vaivaa ja harmaita hiuskarvoja yhdistyksen työntekijöille sekä ohjaajalle itselleen. Tutustu siis raportointiin huolella ja onnistut kerralla!


Raportointiin kuuluu
-Kerhopäiväkirjan täyttäminen

- Kirjoita päivyriin kerhosi nimi ja muut tiedot
- Kirjoita "kerhon jäsenet" sivulle kaikkien kerholaistesi ja heidän huoltajiensa tiedot. Tiedot saat yhdistyksestä kun sähköinen kerhoihin ilmoittautuminen on päättynyt. Tarvitset yhteystietoja ilmoittaaksesi vanhemmille esimerkiksi kerhokerran peruuntumisesta tai merkittävästä ohjelmamuutoksesta.
- Täytä turvallisuussuunnitelma, jolla ehkäiset havereita kerhossasi ja tiedät miten toimia, jos jotain kuitenkin sattuu.
- Kerhon toimintasuunnitelmalle on tehty oma kohtansa päiväkirjaan. Täydennä se huolellisesti.
- Täytä huolella "Kerhon kokoontumiset, osallistujat ja TOP-tehtävät". Katso malli ja huomiot kuvasta alla: