Sinustako uusi toiminnanohjaaja?

9.8.2021

Lapinlahden 4H-yhdistys toimii koko Lapinlahden kunnan alueella kohderyhmänään 6-28-vuotiaat lapset ja nuoret. Tärkeimpiä toimintamuotoja ovat kerhotoiminta, kurssit, leirit, nuorten työllistäminen ja kansainvälisyys. Yhdistyksen toiminnassa on mukana vuosittain reilut 400 nuorta ja heistä yhdistyksen jäseneksi on sitoutunut 353. Lisäksi toiminnassa on aikuisia, jotka toimivat yritysohjaajina ja aikuisohjaajina. Yhdistys toimii voimallisena nuorten työllistäjänä ja työelämän kouluttajana yhteistyössä kotien, koulujen, eri sidosryhmien ja kunnan kanssa. Tuotamme nuorten työpalvelujen kautta palveluita kotitalouksille, yrityksille ja yhteisöille.

Haemme nyt yhdistykseemme toiminnanjohtaja Päivin oikeaksi kädeksi palkkatuettuun työhön toiminnanohjaajaa. Työnkuva koostuu kerho-, leiri-, kurssi-, ja retkitoiminnan suunnittelu-, ohjaus-, ja organisointityöstä, toiminnan markkinoinnista, nuorten ohjaamisesta ja tukemisesta työllistämistoiminnassa sekä hallinnollisista ja järjestöllisistä työtehtävistä.

Etsimme tehtävään alan koulutusta tai käytännön työkokemusta lasten ja nuorten parissa työskentelystä omaavaa hyvää tyyppiä, jolla on vahvat vuorovaikutus-ja tietotekniset taidot, some hallussa, luovuutta ja ongelmanratkaisukykyä sekä intoa monipuoliseen työhön ja uuden oppimiseen.

Työsuhde on määräaikainen ja työstä maksetaan TES:n mukainen palkka. Keskimääräinen työaika viikossa on n. 30-40 h. Työ ei ole sidottu kiinteään toimipaikkaan. 

Jos koet paikan omaksesi sekä haluat tehdä ja kehittää järjestötyötä, varmistathan TE-toimiston yhteyshenkilöltäsi palkkatukioikeutesi ja otathan yhteyttä 20.8. mennessä toiminnanjohtaja Päivi Lahdenmäkeen puhelimitse numeroon 040 505 4166 tai sähköpostitse osoitteeseen 4h@lapinlahti.fi arkisin klo 8-17 välillä. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Tehtävään valitun tulee ennen työn vastaanottamista esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote.