Avoimet työpaikat

Toiminnanjohtaja Lapinlahden 4H-yhdistykseen

Sinäkö se olet - Tulevaisuuden tekijä 4H-yhdistyksessämme?

Lapinlahden 4H-yhdistys ry hakee kokoaikaista toiminnanjohtajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen, joka alkaa sopimuksen mukaan.

Toiminnanjohtajan tehtäviin kuuluvat 4H-nuorisotyön organisointi, nuorten työelämävalmiuksien edistäminen, yrittäjyyteen kannustaminen ja viestintä sekä talouden ja toiminnan seuranta ja kehittäminen. Lisäksi toiminnanjohtaja vastaa kehittämishankkeiden suunnittelusta ja toteutuksesta.

Odotamme sinulta valmiuksia ja intoa toimia nuorten kanssa, positiivista ja yrittäjämäistä asennetta, hyviä sosiaalisia taitoja, organisointitaitoja ja johtamiskykyä. Arvostamme myös hankeosaamista, soveltuvuutta työtehtävään ja alueen tuntemusta. Lisäksi odotamme sinulta joustavuutta työajoissa ja valmiutta käyttää omaa autoa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja itsenäisen työn sekä hyvän näköalapaikan alueen nuorisotyöhön ja nuorten yrittäjyyskasvatukseen, sekä vakaat toimintaedellytykset 5-tien varrella. Meillä on vireästi toimiva työyhteisö, jolla on vakiintuneet yhteistyöverkostot ja vahva jalansija Lapinlahden kunnan alueen nuoriso- ja kouluyhteistyössä.

Lapinlahdella on hyvä asua, elää, harrastaa ja tehdä työtä.

Tehtävään valittavan henkilön on esitettävä rikosrekisterilain 6.2. §:ssä tarkoitettu rikosrekisteriote. Lisäksi valitulta henkilöltä tullaan tarkastamaan luottotiedot.

Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatetaan Neuvonta-alan runkosopimusta, palkkaluokka N4.

Kiinnostuitko?

Lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoivomuksineen ja ansioluetteloineen viimeistään 21.4.2023 sähköpostilla 4h@lapinlahti.fi

Lisätietoja tehtävästä antavat toiminnanjohtaja Päivi Lahdenmäki
p. 040 5054166, yhdistyksen puheenjohtaja Kyösti Puurunen p.040 8495525 ja Suomen 4H-liiton aluejohtaja Kari Kuokkanen p. 050 570 7433.

Haastattelut järjestetään toukokuun aikana. Lähetämme haastatteluun valituille haastattelukutsun henkilökohtaisesti.

Tiesitkö?
4H on valtakunnallisesti toimiva, poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton nuorisojärjestö. Järjestö tukee toiminnallaan lasten ja nuorten kasvua aktiivisiksi, vastuullisiksi ja yritteliäiksi sekä kannustaa kestävään elämäntapaan, työelämään ja yrittäjyyteen. 4H muodostuu Suomen 4H-liitosta ja eri puolella Suomea sijaitsevista yli 190 paikallisesta 4H-yhdistyksestä. 4H-liitto tukee paikallisyhdistysten toimintaa. 4H-järjestössä työskentelee yhteensä noin 300 toimihenkilöä. Lapinlahden 4H-yhdistys on Suomen 4H-liiton jäsenyhdistys.


Palkka


Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatetaan Neuvonta-alan runkosopimusta, palkkaluokka N4. Lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoivomuksineen.

Lapinlahden 4H-yhdistys toimii koko Lapinlahden kunnan alueella kohderyhmänään 6-28-vuotiaat lapset ja nuoret. Tärkeimpiä toimintamuotoja ovat kerhotoiminta, kurssit, leirit, nuorten työllistäminen ja kansainvälisyys. Yhdistyksen toiminnassa on mukana vuosittain reilut 400 nuorta ja heistä yhdistyksen jäseneksi on sitoutunut 353. Lisäksi toiminnassa on aikuisia, jotka toimivat yritysohjaajina ja aikuisohjaajina. Yhdistys toimii voimallisena nuorten työllistäjänä ja työelämän kouluttajana yhteistyössä kotien, koulujen, eri sidosryhmien ja kunnan kanssa. Tuotamme nuorten työpalvelujen kautta palveluita kotitalouksille, yrityksille ja yhteisöille.

Haemme nyt yhdistykseemme toiminnanjohtaja Päivin oikeaksi kädeksi palkkatuettuun työhön toiminnanohjaajaa. Työnkuva koostuu kerho-, leiri-, kurssi-, ja retkitoiminnan suunnittelu-, ohjaus-, ja organisointityöstä, toiminnan markkinoinnista, nuorten ohjaamisesta ja tukemisesta työllistämistoiminnassa sekä hallinnollisista ja järjestöllisistä työtehtävistä.

Etsimme tehtävään alan koulutusta tai käytännön työkokemusta lasten ja nuorten parissa työskentelystä omaavaa hyvää tyyppiä, jolla on vahvat vuorovaikutus-ja tietotekniset taidot, some hallussa, luovuutta ja ongelmanratkaisukykyä sekä intoa monipuoliseen työhön ja uuden oppimiseen.

Työsuhde on määräaikainen ja työstä maksetaan TES:n mukainen palkka. Keskimääräinen työaika viikossa on n. 30-40 h. Työ ei ole sidottu kiinteään toimipaikkaan. 

Jos koet paikan omaksesi sekä haluat tehdä ja kehittää järjestötyötä, varmistathan TE-toimiston yhteyshenkilöltäsi palkkatukioikeutesi ja otathan yhteyttä 20.8. mennessä toiminnanjohtaja Päivi Lahdenmäkeen puhelimitse numeroon 040 505 4166 tai sähköpostitse osoitteeseen 4h@lapinlahti.fi arkisin klo 8-17 välillä. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Tehtävään valitun tulee ennen työn vastaanottamista esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote.