Jäsenyys

Liity sinäkin 4H:n jäseneksi!

Valitse lomakkeelta ensin Lapinlahden 4H-yhdistys. 
Seuraavalla sivulla voit täyttää jäsentiedot. Valitse tältä sivulta itsellesi tai perheellesi sopiva jäsenyyden muoto. Voit liittyä henkilöjäseneksi tai perhejäseneksi. Perhejäseneksi voivat liittyä samassa taloudessa asuvat.

Huom! Älä lisää lapsillesi omia yhteystietojasi. Puhelinnumero ja sähköpostiosoite saa olla vain yhden kerran tiedoissa.  

Tutustu jäsenrekisterin tietosuojaselosteeseen täällä.Jäsenmaksu on 35 € vuodessa. Perhejäsenmaksu on 70 € vuodessa. Perhejäsenmaksulla voivat jäseneksi liittyä kaikki samaan ruokakuntaan kuuluvat aikuiset ja nuoret kuudesta ikävuodesta lähtien. 4H-järjestö otti käyttöön rullaavan jäsenkauden. Jäsenyys alkaa liittymiskuukauden alusta (esim. helmikuussa liittyneiden helmikuun alusta) ja on voimassa 12 kuukauden jaksoissa (esim. helmikuussa liittyneiden tammikuun loppuun asti). 

Jäsenenämme...

  • Tuet paikallista nuorisotyötä
  • Osallistut ilmaiseksi tai edullisemmin erilaisille 4H-kursseille, leireille ym.
  • Saat käyttöösi Lapinlahden paikalliset edut ja Valtakunnalliset jäsenedut
  • Voit osallistua mukavaan 4H-kerhotoimintaan (+6-vuotiaat)
  • Saat 4H-tapahtumissa voimassa olevan tapaturmavakuutuksen (nuorisojäsenille)
  • Saat sähköisen jäsentiedotteen 2-4 kertaa vuodessa


Jäsenet hallitsevat omia tietojaan oma.4h.fi-palvelussa


Jäsen voi itse muokata omia tai perheenjäsentensä tietoja sekä halutessaan lopettaa jäsenyyden oma.4h.fi-palvelussa. Fyysisestä jäsenkortista on luovuttu ja jäsenet saavat palvelussa käyttöönsä virtuaalisen jäsenkortin liittymisen ja maksun rekisteröitymisen jälkeen (n. 2pv kuluttua, jos valitset maksutavaksi verkkomaksun). Kun jäsenkortti on voimassa, ovat myös jäsenedut heti käytössä. Jäsenedut löytyvät niin ikään sähköisestä palvelusta. Jäsenkortti on kätevä ladata omaan älypuhelimeen.

Liittymisen jälkeen toimi näin:
- Kirjaudu osoitteessa oma.4h.fi
- Käyttäjätunnuksena toimii puhelinnumerosi tai s-postiosoitteesi
- Tilaa salasana ensimmäisen kirjautumisen yhteydessä
- (Lataa jäsenkortti puhelimeesi)

Olethan yhteydessä, mikäli sinulle tulee kysyttävää jäsenyyteesi liittyen.